VICI VoetbalSchool

Verbeter je explosieve kracht!

VICI KEEPERSSCHOOL.

Per zondag 30 januari start VICI met de keepersschool. VICI start met gerichte trainingen speciaal voor keepers. We gaan werken in modules van 12 weken, elke module bestaat uit 4 themas. Elke training gaat 1,5 uur duren. Die 1,5 uur splitsen we dus ook op in 2 delen van 45 minuten, het ene deel bestaat uit het technische gedeelte, het andere uit het fysieke gedeelte. Op die manier willen wij ons onderscheiden van andere keepersscholen. We gaan zo dus echt resultaatgericht te werk.

Voor het technische gedeelte hebben Thom Van Vliet, momenteel ook werkzaam als assistent keepers-coördinator en middenbouw trainer bij NAC Breda. Voor het fysieke gedeelte hebben we Walid El Moussaoui, die al een jaar lang bij VICI Voetbalschool rondloopt voor de keepers. Met deze twee toppers gaan we doelgericht te werk, om zo keepers op meerdere fronten beter te maken.

VICI Voetbalschool, gaat op deze manier ook te werk en we zien bij iedereen telkens de progressie in hun ontwikkeling. Zowel als in hun lichamelijke, als in hun mentale eigenschappen, worden ze echt steeds meer een betere voetballer. Dit gaat dus ook gelden voor bij de keepers..

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram