VICI VoetbalSchool

Verbeter je explosieve kracht!

Aanmelden proeftraining KEEPERSSCHOOL

Ben je een jeugdspeler en je vindt het geweldig om te keepen? Dan bieden wij de mogelijkheid om kosteloos 1x proeftraining mee te draaien in jouw leeftijdsgroep.

Nadat je het onderstaande formulier volledig hebt ingevuld, zal binnen enkele dagen contact met je worden opgenomen door VICI Keepersschool. Je ontvangt dan alle informatie die nodig is in de aanloop naar jouw eerste echte training.


Letop! 

De training wordt nu enkel op zondagen verzorgd
Na de proeftraining

Nadat je je proeftrainingen heb je hopelijk een beter beeld van de trainingen en of je leuk vindt om samen met onze trainers aan je keepers skills te blijven werken. Wij zullen na de 2e proeftraining een samenvatting geven van onze observaties en met instemming van je ouder(s) /verzorger(s) kun je lid worden van Vici Keepersschool.

Weet jij nu al zeker dat je lid wilt worden bij Vici keepersschool? Dan kan je je meteen aan melden door contact op te nemen met ons via het volgende emailadres: keepersschool@vicitalents.nl. De coördinator neemt dan contact op om door te geven in welk grope je geplaatst wordt en wat de volgende stappen zijn.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram