VICI VoetbalSchool

Verbeter je explosieve kracht!

ONS BEDRIJF

VICI Voetbal School 

Een profvoetbal carrière is niet voor iedereen weggelegd. Bijna iedere jonge voetballer heeft de droom om ooit een profvoetballer te worden, maar veel kinderen begrijpen nog niet helemaal hoe lastig het is om profvoetballer te worden. Hoe goed je ook kunt voetballen, profvoetballer worden heeft niet alleen met talent te maken.

Er bestaat geen ‘perfecte formule’ die ervoor zorgt dat je een profvoetballer gaat worden. Je kunt de kans op een succesvolle carrière echter wel grotendeels zelf bepalen. Bij Vici-Talents helpen we jonge spelers met trainingen op maat en goede coaching de kans op een  succesvolle carrière te vergroten. Vici-Talents heeft ook nauwe contacten met ervaren talenten begeleiders en voetbalscouts die je verder kunnen helpen met een start aan een profvoetbal carrière

Wij bij Vici-talents vinden dat er bij veel jonge voetballers vooral de focus gelegd wordt op de technische vaardigheden, tactische vaardigheden. Het fysieke aspect wordt nog teveel over het hoofd gezien. Daarom wordt bij Vici-talents vooral aandacht besteed aan het verbeteren van de fysieke gesteldheid van de spelers. Bij Vici-talents kun je samen met professionele trainers aan jouw mentale vaardigheden en de fysieke vaardigheden als kracht, explosiviteit, snelheid, wendbaarheid en het reactievermogen. 

Meld u nu aan voor een gratis proeftraining en geef je voetbal carrière een boost!


Locatie

Vici Voetbalschool verzorgt trainingen op het trainingscomplex van  V.V.Steenbergen en RKVV Rimboe.

 

  • steenbergen
  • rkvv rimboe 1+logo


Gegevens Vici Voetbalschool

Adres: Seringenlaan 1, 4651 KS Steenbergen

Telefoon: +31621209566

E-mail: vici-training@vicitalents.nl


KVK  nr. 81670915


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram